GVS HENGITYSSUOJAINTEN SUOMEN MAAHANTUONTI ON SIIRTYNYT VANDERNET OY:LLE!

GVS on maailman johtavia mikrosuodattimien ja -laitteiden valmistajia. Italialaisen perheyrityksen valikoimaan kuuluvat teknologista edelläkävijyyttä edustavat tuotteet henkilösuojaukseen, terveyshuoltoon, tiedealoille, autoteollisuuteen, maatalouteen ja ruokateollisuuteen, kaivosteollisuuteen, hitsaustoimintoihin ja metalliteollisuuteen, kemikaaliteollisuuteen, kosmetiikkateollisuuteen, rakennusteollisuuteen sekä erilaisiin koneisiin ja laitteisiin. GVS valmistaa yli 2 miljardia tuotetta vuosittain, joka tekee siitä yhden alan suurimmista toimijoista.

Vandernet Oy:n maahantuontiin ovat siirtyneet kaikki henkilösuojainyksikön alaisuudessa olevat tuotteet. Muutos on astunut voimaan per heti. Henkilösuojainvalikoimaan kuuluvat puolinaamarimalliset hengityksensuojaimet (integroidulla silmiensuojaimella ja ilman), suodattavat hengityksensuojaimet, hengityssuojaintarvikkeet ja lyhytaikahaalarit. Hengityssuojaintehdas sijaitsee Iso-Britanniassa.

Puolinaamarimallien aiemmin Elipse-tuotemerkkinä tunnettu sarja on siirtynyt tuoteryhmäksi GVS:n alle, ja GVS on lisäksi ostanut ruotsalaisen hengityssuojainvalmistaja Segre:n, jonka tuotteet on liitetty osaksi GVS-valikoimaa.

GVS tuotteita yhdistävät mm: Innovatiivinen design, toimitus aina käyttövalmiina, keveys, kompakti koko, hypoallergeeniset materiaalit parhaaseen käyttömukavuuteen, HEPA-luokan suodatus, alhainen hengitysvastus ja erinomainen yhteensopivuus silmiensuojainten, kuulosuojainten ja työkypärien kanssa.

Uusi maahantuontisopimus vahvistaa Vandernet Oy:n roolia Suomen johtavana päänsuojauksen maahantuojana, ja tarjoaa merkittävän valikoimalaajennuksen muun muassa Kask, CT - Climbing Technology ja Beal työkypärien, Bollé Safety silmiensuojainten ja BUFF Professional työpäähineiden rinnalla, jotta keskenääin yhteensopivat ja laadukkaat alkuperäisvalmistajien ratkaisut löytyvät yhdestä paikasta.

Tavoitteemme on kasvattaa GVS yhdeksi johtavista premium-hengityksensuojainten tuotemerkeistä. Lähdemme innolla tekemään työtä tämän tavoitteen eteen yhdessä aktiivisten jälleenmyyjien ja loppukäyttäjien kanssa.

Koko 87 tuotekoodin valikoima on avattu näkyviin ja löytyy  yläpalkinTuotteet-osiosta ensimmäisestä päätuoteryhmästä: Hengityssuojaimet.

Tuotteita tulevat myymään mm. hyvin varustetut henkilösuojaimiin ja työvaatetukseen erikoistuneet liikkeet, teollisuuden- ja LVIS-alan tukkuliikkeet, vuokraamot ja rautakaupat.

Katso lisää: http://www.vandernet.com/teollisuus/valmistajat/GVS

Kokonaisuutta voi makustella myös alta ladattavan GVS Respiratory Protection -kuvaston avulla.

GVS Elipse A1P3 puolinaamari