Teollisuus

2 3 4 5

Uudet Petzl putoamissuojainvalmispakkaukset ja niihin liittyvät Vandernet koulutukset ovat nyt saatavissa

Korkeanpaikantyöskentelyyn tarkoitettujen valmispakkausten koko valikoima on nyt uudistunut.

Löydät uutuudet näiden linkkien takaa:

Valmiit pakkaukset työkäyttöön: http://www.vandernet.com/teollisuus/tuotteet/400163015

Valmiit pakkaukset pelastamiseen: http://www.vandernet.com/teollisuus/tuotteet/400163016

Koulutukset: http://www.vandernet.com/teollisuus/tuotteet/4001699100125

 

Yhteenveto:

SELKEÄT KOHDERYHMÄT:

Pakkauksen nimi kertoo nyt suoraan kenelle ja mihin käyttöön se on suunniteltu.

 

PAKKAUS+KOULUTUS ON KOKONAISUUS:

Jokaista valmispakkausta varten on nyt tarjolla koulutus: 3 h peruskoulutus ja 3 h syventävä koulutus. Tilaaminen helpottuu, ja koulutettu käyttäjä on työnajantajalle sijoitus tulevaisuuteen.

 

KOULUTUSVÄHENNYS VEROTUKSESSA:

Uuden, verottajan tarjoaman Koulutusvähennyksen myötä yrityksellä on nyt mahdollisuus vähentää n. puolet koulutusajan palkkakulusta verotuksessa (sen lisäksi että koulutuskulu on tietenkin kokonaisuudessaan vähennettävää kulua). Koulutusvähennyksen saa koulutuksesta joka kestää vähintään 6 h, mistä johtuen valtaosa koulutuksista tullaan todennäköisesti myymään niin että yhdelle ja samalle 6 hlö porukalle koulutetaan samana päivänä kaksi koulutusta: Aamupäivällä 3 h peruskoulutus ja iltapäivällä 3 h syventävä koulutus.

Tämän lisäksi mm. IF vakuutusyhtiö maksaa asiakkailleen hakemusta vastaan osan koulutuskustannuksista, eli kulut asiakkaallenne voivat jäädä hyvinkin pieniksi, ja samalla lakisääteinen velvollisuus tulee täytettyä.

Lisää koulutuksesta: www.petzl.fi/koulutus

Ota yhteyttä ari.piela@karnaoy.fi (puh. 040-523 0970), ja me hoidamme koulutuskuvion siitä kokonaisuudessaan loppuun.

 

VALJAIDEN KOKO:

Turvallisuuden ja työtehokkuuden kannalta on tärkeää että käyttäjä valitsee oikean kokoiset valjaat. Siksi uudet valmispakkaukset ovat saatavissa sekä 1-koon (S-L) että 2-koon (L-XXL) valjailla.

 

PAKKAUKSIEN SISÄLLÖN MUOKKAUS:

Haluttaessa erilainen kokoonpano, on halutut tuotekoodit ja määrät nyt helppoa poimia tuotekortin tekstistä ja tilata irtokoodeilla mitä tarvitaan. Silloin laatikon/säkin kyljessä ei luonnollisesti ole tarraa/kylttiä.

 

ELÄMÄN HELPPOUS:

Petzl henkilösuojainten maksimi elinikä on metallituotteilla rajoittamaton, ja kuidusta valmistetuilla tuotteilla 10 vuotta. Valtuutettuja määräaikaistarkastajia ovat kaikki Työterveyslaitoksen tarkastajakurssin käyneet, joilla tarkastajakortti on voimassa, ja heitä on Suomessa paljon. Nostokoripakkaus EasyFiteissä olevan Ikar turvatarraimen määräaikaistarkastaja on Kärnä Oy.

 

MISTÄ SAATAVISSA:

Jälleenmyyjän löydät kultakin valmispakkauksen tuotekortilta. Huomaa että nämä ovat uutuuksia joiden toimitukset alkavat nyt, joten jälleenmyyjäkartan yläpuolella kannattaa klikata "Lisää karttaan samaa tuoteryhmää myyvät jälleenmyyjät", mikäli et muuten löydä sopivaa myyntipistettä.