Teollisuus

2 3 4 5

Petzl RopeTrip -tapahtuma järjestettiin Salt Lake Cityssä

 

Köysityöskentelijöille tarkoitettu Petzl RopeTrip -tapahtuma järjestettiin nyt kolmatta kertaa. Aiemmin tapahtuma on järjestetty Ranskassa ja Ruotsissa, nyt vuorossa oli Yhdysvallat. Tapahtuman ytimessä on vauhdikas köysikiipeilykilpailu, jossa kolmehenkisen tiimin jokainen jäsen suorittaa oman tehtävän sekä kaikki yhdessä tekevät yhden ryhmätehtävän. Tänä vuonna tarjolla oli myös varustevalmistajien minimessut sekä paljon erilaisia luentoja ja workshoppeja. Kummasti väki hiljeni seuraamaan, kun testikaappiin sijoitettiin sulkurenkaita eri asennoissa ja katsottiin, kuinka paljon voimaa vaatii, että ne taipuvat ja lopulta murtuvat. Samoin paneelikeskustelut alan kovimpien ammattilaisten kanssa saivat yleisön osallistumaan aktiivisesti. 

Suomesta kisaamaan lähti Team Vandernet, jonka jäsenistä yksikään ei ole ammatiltaan köysityöskentelijä vaan köysityöskentelyopit ovat tulleet työn ja harrastusten ohessa. Yhteistä treeniä tiimi ei kerennyt saada alleen montaakaan tuntia, mutta oli silti 31 joukkueesta 21. Ja taakse jäi kymmenkunta joukkuetta köysityöskentelyn ammattilaisia. Oli se sitten asennetta tai sisua tai molempia, niin suoritus oli kerta kaikkiaan hieno. 

Lisää kuvia ja tunnelmia Petzl RopeTrip -tapahtumasta voit katsoa Vandernetin Facebook-sivuilta täältä

Seuraavan kerran tapahtuma tullaan järjestämään vuonna 2018 Saksassa ja jo nyt on suunniteltu esimerkiksi yhteistä kisabussia ja suomalaisten joukkueiden yhteistreeneja. Saksaan on niin helppoa ja edullista mennä, että kisaturistitkin pääsevät kästevästi nauttimaan tunnelmasta ja kannustamaan omiaan. Jos tällainen kisailu innostaa ja kiinnostaa, voit olla meihin yhteydessä ja pidämme sinut ajan tasalla tulevasta RopeTrip -tapahtumasta. Laita viestiä Jennille (jenni@vandernet.com), niin saat tuoreimmat tiedot tuleviin kisoihin liittyen aina sitä mukaa, kun mekin saamme ne tietoomme!

Jos köysityöskentely on sydäntäsi lähellä ja haluat keskustella sen ympärille kietoutuvista aiheista, siihen löytyy foorumi täältä

Team Vandernetin toinen puoli.

Team Vandernet suorittamassa vauhdikasta ryhmätehtävää.